Stuur ons een bericht

hCaptcha

Hoofddorp

Jadelaan 149

2132 XZ Hoofddorp

Zwanenburg

Zwanenburg

Fitness Centrum Zwanenburg Domineeslaan 87A

1161 BW Zwanenburg

Nieuw-Vennep

Sportcentrum

Nieuw-Vennep

Kopsstraat 1 – 3

2152 CV Nieuw-Vennep

Schrijf je in

Hoofddorp
Nieuw-Vennep
Zwanenburg
Akkoord
hCaptcha

Algemene voorwaarden

 

Lidmaatschap
Inschrijven kunt u:- via het inschrijfformulier dat u bij de docent krijgt of kunt vragen- via onze website, www.balletstudioflex.nl. U gaat naar het kopje inschrijven en vult het formulier in en dit verzendt u. U gaat een lidmaatschap aan voor de periode van 5 maanden. Hierna wordt het lidmaatschap iedere keer verlengt tot einde van de betalingstermijn. U kunt voor 1 januari en 1 augustus opzeggen.

 

Balletstudio Flex behoudt zich het recht voor, bij onvoldoende aanmelding, een les te annuleren of de les te laten vervangen door een andere docent. Het lidmaatschap voor de selectiegroepen wordt na auditie iedere keer aangegaan voor het hele seizoen.

 

Betalingstermijn en betaling
Balletstudio Flex hanteert 2 betalingstermijnen van 5 maanden. 1 september tot en met 31 januari, u dient voor 15 augustus te betalen. 1 februari tot en met 30 juni, u dient voor 15 januari te betalen. Voor de maanden juli en augustus wordt geen lesgeld geïnd. Er worden dan ook geen lessen gegeven. Er kan overleg plaatsvinden over een andere betalingstermijn. Balletstudio Flex behoudt zich het recht voor, het weigeren tot toegang van de les als het verschuldigde bedrag niet voor 15 augustus of 15 januari is voldaan en brengt eventueel € 10,00 administratie kosten in rekening.

 

Betaling geschiedt: – via een betalingsverzoek, die wij u toezenden of- per bank: NL07INGB0664471234 t.n.v. Balletstudio Flex te Amsterdam of- contant: in de les bij de docent. Graag gepast in een enveloppe met naam leerling.

 

Korting
20% korting: 2de en 3de kind of 2de en 3de les 30% korting: 4de en 5de kind of 4de en 5de les. De korting wordt berekend in aflopende volgorde van de lesgeldbedragen.

 

Opzegtermijn
Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of per email: U gaat bij inleveren of inzending van het inschrijfformulier een lidmaatschap aan voor de periode van 5 maanden. Hierna wordt het lidmaatschap iedere keer verlengt tot einde van de betalingstermijn. U kunt voor 1 januari en 1 augustus opzeggen.

 

Postadres:

J.G. Suurhoffstraat 19, 1067 VL Amsterdam. E-mailadres: info@balletstudioflex.nl

 

Voorstelling
Ieder jaar organiseert Balletstudio Flex een voorstelling in Theater C. in de maand mei of juni. Iedereen neemt hier aan deel. Als uw dochter/zoon niet kan deelnemen, willen wij dit graag zo spoedig mogelijk weten, vóór 1 februari. De bijdrage voor de voorstelling, 2 kaartjes en kleedgeld, worden bij het lesgeld van februari t/m juni geïnd. Dit bedrag wordt niet geretourneerd als u binnen de termijn van 1 februari t/m juni het lidmaatschap beëindigd.

 

Ziekte en vakantie
Lesgeld wordt niet terugbetaald. Bij een ernstige blessure of langdurige ziekte, aangetoond door een doktersverklaring, kan het lidmaatschap maximaal 6 weken worden stopgezet, vanaf het moment dat u dit heeft aangegeven. In de schoolvakanties is er geen les, u vindt de data op www.balletstudioflex.nl

 

Aansprakelijkheid
Balletstudio Flex aanvaardt geen aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, zowel tijdens als voor en na de lessen. Ook aanvaardt Balletstudio Flex geen aansprakelijkheid voor diefstal van of schade aan persoonlijke eigendommen.